Bloggnorge.com // Infobloggen
Start blogg

Infobloggen

Guider, tips og triks til hvordan du kan bruke bloggen din

Slik legger du til en Facebook-fanbox i bloggen din

Kategori: Guide | 0 kommentarer » - Skrevet onsdag 25. juli , 2012 kl. 10:47

Har du fanside på Facebook? Da kan du ha fanbox i sidemenyen i bloggen din. Facebook-like-box-widget er en Widget som gir deg akkurat denne muligheten.

For å sette opp denne må du først ha ID til din facebook-side. Dette er et langt nummer som du finner i nettadressen til facebook-siden din, men om du har laget deg et brukernavn, f.eks. facebook.com/hanshansen, må du klikke på profilbildet på facebook-siden din for å få ID’en frem (Se bilde).

Når du har funnet din ID må du inn i Widget menyen i administratorpanelet i bloggen din. Denne finner du under «Utseende» og «Widgeter» (Se bilde)

Når du kommer inn på Widgeter-siden kan du se et utvalg av widgeter samt en kolonne helt til høyre som f.eks. heter «Sidebar». Merk at det kan være flere sidekolonner. Det spørs litt hvilket design du bruker. Finn deretter widgeten som heter «Facebook Like Box Widget» og dra den over til kolonnen som heter Sidebar, til den fester seg.

Du vil nå se en meny av innstillinger. Her kan du tilpasse bredde, tittel, rammefarge og diverse innstillinger for hvordan din fan-box skal se ut og hva den skal inneholde.

Fyll nå inn Facebook-ID’en du hentet i feltet som heter «Facebook page ID». Fyll deretter inn nettadressen til Facebook-siden din i feltet under. Resten av innstillingene setter du opp etter din smak.

Når du er ferdig trykker du lagre. Du vil nå se din Facebook-fanbox i sidemenyen.

Annonser

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.