Bloggnorge.com // Infobloggen
Start blogg

Infobloggen

Guider, tips og triks til hvordan du kan bruke bloggen din

Slik legger du til bilder i dine innlegg

Kategori: Guide | 3 kommentarer » - Skrevet onsdag 25. juli , 2012 kl. 16:53

Vi har fått ønsker om å lage en guide til hvordan man kan bruke bilder i innlegg, så «here it goes» :)

For å legge til et bilde må du først starte å skrive et innlegg på vanlig måte. Når du har funnet ut hvor du ønsker å plassere ditt bilde setter du markøren der og klikker på media-ikonet ovenfor verktøyfeltet i skriveboksen (Se bilde)

Når du har klikket på mediaknappen dukker dette fvinduet opp (se bilde). Klikk på «Velg filer» eller slipp de filene du ønsker å laste opp inn i rammen, som anvist på skjermen.

Når ditt bilde er lastet opp vil du automatisk få se en egen meny for dette bildet (Se bilde). Her kan du redigere bildet, bestemme størrelse, justere stilling,  skrive bildetekst og diverse annet før du legger det til i teksten. Når du har bestemt hvordan du ønsker å sette inn ditt bilde klikker du på knappen nederst i vinduet som heter «Sett inn i innlegg» (Se bilde).

Nå vil du se ditt bilde i innlegget. Om du ønsker å gjøre endringer kan du klikke på bildet og deretter klikke på bilde-ikonet som dukker opp. Da vil du kunne skalere ned, endre stilling osv. Vil du fjerne bildet klikker du bare på krysset ved siden av bilde-ikonet.

Annonser

Kommentarer

  1. helene sier:

    hei, her får jeg ikke sett bildene som er blitt publisert, å det er det jeg sliter med på bloggen min. bildene vill ikke vises, de kommer opp som en liten «knust» firkant

  2. Hei, jeg kan ikke se at de havner nederst på siden din. Når du skriver et innlegg kommer det nyeste innlegget øverst under menyen.

    Jeg kikket på bloggen din nettopp og alt ser greit ut bortsett fra at det var noen bilder som ikke var synlige

  3. tope93 sier:

    Dette har ikke noe med innlegget og gjøre men når jeg publiserer nye innlegg havner de nederste på siden. Jeg ønsker og ha de siste innleggene øverst. Hvordan får jeg til dette ?

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.