Bloggnorge.com // Infobloggen
Start blogg

Infobloggen

Guider, tips og triks til hvordan du kan bruke bloggen din

Slik endrer du ditt profilbilde / Gravatar

Kategori: Guide | 0 kommentarer » - Skrevet lørdag 21. juli , 2012 kl. 15:16

Bloggnorge.com (og de fleste andre wordpressblogger) bruker en tjeneste som heter Gravatar for å få opp ett lite bilde ved siden av kommentarene samt profilbilde i brukermenyen. Gravatar.com er en tjeneste hvor du kan laste opp et profilbilde som knyttes opp mot din epostadresse, slik at du når du kommenterer og legger igjenn den bestemte e-postadressen vil ditt Gravatar vises i kommentarfeltet.

For å endre ditt Gravatar må du først gå inn på www.gravatar.com og følge anvisningene på skjermen. Du kan registrere opp til flere e-postadresse og ha et forskjellig bilde for hver adresse. Når du har registrert ditt gravatar vil ditt profilbilde endres hos Bloggnorge.com samt alle andre WordPress-systemer du har lagt igjen kommentar med den bestemte e-postadressen.

Du finner også informasjon og direkte link til Gravatar inne i på din profilside (Se bilde).

Er du registrert via Facebook vil ditt profilbilde på Facebook bli ditt profilbilde hos Bloggnorge.com. 

Her kan du se hvordan det ser for meg inne i brukerpanelet hos Gravatar.com. Nederst i bildet kan du se mitt gamle profilbilde, som er Bloggnorge.com sin gamle logo.

Hva er Gravatar.com?

Ordet Gravatar er en forkortelse for “globally recognized avatar”, en avatar du kan kjenne igjen over hele verden. Avatar kommer fra sanskrit, og er en beskrivelse for den skikkelsen en gud inntar når guden skal til menneskene. Ordet heter opprinnelig avatāra og betyr direkte oversatt “nedstigning” eller “stige ned”. Du har kanskje sett filmen Avatar? Der bruker hovedkarakteren en annen kropp for å komme seg inn blandt «fienden». Dette er hans avatar.

Annonser

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.